Inštrukcije

Iskanje po spletni strani

Gre za individualno obliko poučevanja tujega jezika. Namenjena je šolarjem in dijakom, ki želijo izboljšati svoje znanje, kakor tudi odraslim, ki se zavedajo pomembnosti znanja tujega jezika.

Dandanes mnogim bolj ustreza individualna oblika učnih ur kot pa skupinsko učenje, saj se individualne ure časovno in vsebinsko prilagodijo željam naročnika. Posebej so takšne ure primerne za tiste, ki tujega jezika že nekaj časa niso uporabljali in želijo svoje znanje osvežiti in izpopolniti.

Poleg pravilne rabe slovničnih struktur in širitve besednega zaklada je pri individualnih urah tujega jezika velik poudarek na konverzaciji, kar pripomore k temu, da se oseba kasneje neobremenjeno in samozavestno sporazumeva v tujem jeziku.

Zaradi geografske bližine Avstrije, Nemčije in Švice je znanje nemščine vedno bolj pomembno tudi za tiste Slovence, ki si želijo najti zaposlitev v kateri izmed nemško-govorečih dežel.

Prav tako so individualne ure priporočljive za tiste, ki želijo suvereno komunicirati s poslovnimi partnerji in razširiti besedni zaklad na področju poslovnih tem (pogovori po telefonu, sestanki, pogajanja, poslovna predstavitev, poslovni dopisi ...). Nemčija in Avstrija sta namreč pomembna trgovska partnerja Slovenije, zato lahko znanje nemščine občutno pripomore k poslovnemu uspehu.

 

Inštrukcije se izvajajo za:

  • nemščino - nižja in višja raven

 

CENA individualne ure: 14 € / 45 minut

  • Deutsch
  • Slovenski