Opis avtodoma

Iskanje po spletni strani

Sun Living avtodomi so izdelek Adria mobil iz Novega mesta. Sodoben in prostoren avtodom Sun living Lido A 49 DP je največji in najudobnejši predstavnik te druge blagovne znake priznanega slovenskega proizvajalca Adria mobil. Je enostavnejša izvedenka priljubljenega in uspešnega modela Adria Sport A 660 DP.

V prostorni notranjosti tega avtodoma bo zadovoljno potovalo šest popotnikov. Med vožnjo se lahko štirje popotniki družijo za veliko jedilno mizo. Počitek pa popotniška druščina najde na dveh zakonskih posteljah (ena v mansardi-nadstrešku nad vozniško kabino, druga nad zadnjim prostornim garažnim boksom-prtljažnikom). Tretja zakonska postelja se pripravi iz jedilne sedežne garniture v sredini avtodoma. Prostoren prtljažnik-garažni boks pod zadnjo posteljo je dosegljiv z obeh strani avtodoma skozi široka vrata. Vanj lahko shranite kolesa ali ostalo opremo in rekvizite, ki ne smejo manjkati na vašem sanjskem potovanju ali športnih aktivnostih.

Avtodom navdušuje s premišljeno vgrajeno opremo (tenda Omnistor Thule dolžine 4,5 m, motorna klimatska naprava, strešna klimatska naprava-220 V, ogrevanje s plinsko pečjo Truma z razpihovanjem toplega zraka po vsem avtodomu in bojlerjem za toplo vodo, plinski štedilnik s tremi gorilci, velik 175 l hladilnik na plin-12 V-220 V z zamrzovalnikom, inverter 12 V/ 220 V -300 W. Kolesarskim navdušencem nudimo tudi izposojo prtljažnika za 4 kolesa, ki je nameščen na zadnji steni avtodoma.

V tem avtodomu najdete vse, kar pričakujete, da boste našli v udobnem družinskem avtodomu.

  • Deutsch
  • Slovenski