Najem avtodoma

Iskanje po spletni strani

Več prostora, več udobja, več avantur

Avtodom Sun Living Lido omogoča svobodno gibanje, zabavo ter neomejene možnosti odkrivanja tujih dežel ali lepot bližnjih krajev. Vse to lahko počnete v varnem zavetju tega avtodoma, saj nudi obilje prostora in udobje, ki je namenjen samo vam in vašim sopotnikom. Z njim se lahko odpeljete odkrivat starodavna mesta, na idilično podeželje, med gorske vršace ali na osamljeno plažo. Neomejene možnosti in neskončne avanture so vam na dosegu avtodoma. Le odločite se, zložite stvari v avtodom in se odpeljite novim doživetjem nasproti.

Zunanjost

Avtodom Sunliving Lido je pravi model za vse, ki iščete obilje prostora in udobja. Prepriča vas s svojim nevsiljivim zunanjim izgledom, ki bo v vas vzbudil vtis zanesljive racionalnosti in domačnosti. Lido vas bo zaradi domiselnega oblikovanja in zanesljivega podvozja in motorjev Fiat Ducato presenetil s svojo okretnostjo in udobjem pri vožnji kljub obilju prostora in udobja na poti.

Notranjost

S svojo premišljeno notranjo razporeditvijo je ta avtodom popolna izbira za družine ali večje družbe. Prilagodljivost sodi med standardno opremo tega avtodoma. Sem sodi udobna zakonska postelja v zadnjem delu, odlično opremljena kuhinjo ter prostorno in praktično kopalnico s tušem, umivalnikom in ločenim straniščem. Velik adut tega avtodoma je tudi obilje prostora za prtljago v številnih omarah in garaža pod zadnjo posteljo.

 

http://www.najdiprevoz.si/si/ponudniki/prikaz/ugoden-najem-avtodoma-za-6-oseb/2687/

  • Deutsch
  • Slovenski